Pædagog eller lærer til 0. klasse søges

Vi søger en dygtig pædagog eller lærer, der holder af børn og har lyst og evne til at få børn til at trives og udvikle sig i et trygt klassefællesskab. Forældresamarbejdet er et vigtigt område at prioritere, og du ser det som en spændende og udfordrende opgave at få forældrenes perspektiv inddraget. Du sætter selv dit præg på skoledagen i 0. klasse, og du er den primære voksne i elevernes skoledag. Leg og læring med bogstaver og tal hører med, og du byder gerne ind med en kreativ, musisk eller idrætsmæssig vinkel.

Et positivt samarbejde med skolens fritidsordning, Bøgespiren, og indskolingsteamet er en del af arbejdsopgaverne og med til at skabe den bedste skolehverdag for børnene. Hver uge er der teammøde med kollegaerne i indskolingsteamet.

Der er tale om en fast stilling i 0. klasse fra 1. august 2018 med 23 lektioner om ugen, hvilket giver en beskæftigelsesgrad på ca. 90 %. Stillingen kunne evt. være på fuld tid, såfremt der læses timer i Bøgespiren.

Bøgballe Friskole

• En kristen friskole med ca. 260 elever og 17 lærere
  • En spændende skole båret af engagerede og dygtige medarbejdere
  • En skole hvor forældrene bakker op og er involverede i skolens liv
  • En skole der lægger vægt på en fælles morgensamling, hvor det kristne livs- og menneskesyn kommer til udtryk
  • En skole hvor IT er integreret i undervisningen og hvor Google anvendes som samarbejdsplatform
  • En traditionsrig skole hvor vi arbejder med trivsel og gruppedynamikken bl.a. ved hjælp af AKT-forløb.

Vi kendetegnes ved Faglighed, Trivsel&Tryghed, Kristne Værdier og Udeliv.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger om stillingen eller besøg fås ved henvendelse til skoleleder Bent Vestergaard Tlf. 75 89 32 56 eller 24849903. Ansøgning på mail: post@boegballefriskole.dk

Se endvidere www.bøgballefriskole.dk for at opleve en skole med liv i hverdagen og en skole i udvikling bygget på gode og stærke undervisningstraditioner.

Ansøgningsfrist senest d. 2/5. Samtaler forventes at finde sted mandag d. 7/5.