Testimonials

Læs hvad nuværende og tidligere forældre skriver om Bøgballe Friskole

Stort fokus på trivsel
Vores oplevelse af at sende Clara på Bøgballe friskole:
  • Et stort engagement fra både lærer og elever i at tage godt imod nye elever.
  • Stort fokus på social trivsel og respekt for hinanden, der skaber grundlag for trivsel og læring.
  • Et overskud fra lærerne til at "se" og møde den enkelte elev, som de er, hvilket skaber tillid og trygge rammer for personlig og faglig udvikling.

Vi kan kun give Bøgballe friskole de bedste anbefalinger.

Helle og Michael Rosborg, 20. september 2017 Hedensted

Overskuelige klasser og højt fagligt niveau

Efter at vores datter gennem en længere periode havde haft udfordringer, såvel socialt som fagligt på sin tidligere skole, valgte vi i begyndelsen af 7. klasse at flytte hende til Bøgballe Friskole. Her mødte vi en skole med overskuelige klasser, et højt fagligt niveau og virkeligt engagerede lærere. Skolen er præget af en rummelighed, hvor et trygt fællesskab vægtes højt samtidigt med, at den enkelte elev kan udfolde sig individuelt. Vores datter rykkede sig afgørende rent fagligt og genfandt glæden ved at gå skole.

Tak for 2½ gode år til Bøgballe Friskole

Stefan Kipp. 20. september 2017 Hedensted

Nærvær og sammenhold

Vores oplevelse af at sende vores søn på friskole har udelukkende været positvt. Skolens værdier passer godt sammen med vores egne værdier. Vi har oplevet et nærvær og sammenhold, som har givet os alle en fantastisk start på friskolelivet.

Mads er glad, og vi oplever en dreng i balance, som har lyst til at lære.

Morten og Helle Ågren 20. september 2017 Løsning

På Bøgballe Friskole er der plads til alle
I 2013 valgte vi - efter 3 år på en større folkeskole - at flytte vores søn til Bøgballe Friskole. Vi blev modtaget med åbne arme af både skolen, lærere, pædagoger og ikke mindst en fantastisk elev- og forældregruppe. Vi oplevede en skole med mange ressourcer, hvor lærerne føler ejerskab for deres skole. Grunden til at vi valgte Bøgballe Friskole, var den gode omtale og på grund af de værdier, skolen praktiserer.

Vi bor i Løsning, og det har været vigtigt for os, at vi trygt kan sende vores børn af sted med skolebussen hver dag. Der har SFO-en, Bøgespiren, været rigtig gode til at hjælpe børnene og har fulgt dem helt ud til bussen og hjulpet dem af sted.

Vi har ikke været en del af et kristeligt fællesskab, men på Bøgballe Friskole er der plads til alle, og jeg er stolt over at kunne give mine børn alle de kristne værdier, skolen også står for.

Lene Riisgaard Christiansen 20. september 2017 Løsning