Åbningstider og feriepasning

Morgenåben
Vi åbner kl 6.30 i Bøgespiren. Da der ikke er opsyn på klasserne før 7.45, skal der betales for pasning frem til 7.45. Er barnet ikke tilmeldt morgenpasning, bliver der trukket, som ved klippekort. Det gælder også selv om barnet ikke er tilmeldt klippekortsordningen. Børnene skal sige godmorgen til medarbejderen, når de ankommer.

Mandag - fredag06.30 - 08.00
Mandag, tirsdag og onsdag 12.05 - 16.45
Torsdag12.50 - 16.45
Fredag12.05 - 16.00
SommerferienVi har lukket tre uger i skolernes sommerferie, info om ugenumre sendes ud i god tid inden ferien. Det er gratis for børn, som er tilmeldt Bøgespiren og vi er som regel i Bøgespiren. Der kan komme udgifter til entré til udflugter.
Feriepasning50,00 kr. pr. dag og betales forud, dog maks. 100,00 kr. for en familie. Vi trækker beløbet gennem PBS og tilmeldingen er bindende på dagen for seneste tilmelding. Åbne uger i sommerferien er gratis.
BøgehavenVi samarbejder med Bøgehaven, og er der få tilmeldte (under fem børn), har vi ikke altid en medarbejder fra Bøgespiren med i Bøgehaven.