Hverdagen

Stilletid

I Bøgespiren har vi stilletid fra 15.00 til 15.30, hvor børnene skal være stille. I stilletiden skal børnene fra 0. – 4. klasse være i klasselokaler sammen med en pædagog eller medhjælper. Vi opfordrer til at børnene læser i 15 minutter og lave træningsopgaver i matematik og engelsk. Stilletiden skal ses både som en håndsrækning med lektierne, men også som en tid på dagen, hvor der er helt ro omkring børnene. Det er stadig hjemmets ansvar, at lektierne er færdige til dagen efter. I forhold til 0. klasse: I begyndelsen prøver vi forskellige ting af. Vi afprøver bl.a. om det er højtlæsning i klassen, massage eller andet der fungerer bedst her. Hvis I henter børn i dette tidsrum, beder vi jer være stille.

IPads og andre skærme i Bøgespiren

I Bøgespiren har vi besluttet, at det er i orden at bruge iPads og lignende til spil fra kl.15.30 og fremefter. Der kan være undtagelser f.eks., hvis iPads bliver brugt til at tegne efter eller lignende.

Vi bruger Instagram

Vi lægger billeder fra hverdagen på Instagram. Vores profil er privat – dvs. at vi skal godkende, hvem der følger os og kun de kan se de billeder, vi lægger ud. Søg ”Boegespiren”, herefter vil vi godkende brugere og Bøgespirens billeder vil komme op på startsiden.

Lus

Konstaterer vi lus hos et barn, bliver forældrene kontaktet og barnet hentes. Barnet kan ikke være i Bøgespiren, før levende dyr er væk og behandling startet.