• Motiverende undervisningsmiljø

  Motiverende undervisningsmiljø

 • Rum for refleksion

  Rum for refleksion

 • Udemiljø der giver energi

  Udemiljø der giver energi

 • Fokus på den enkelte

  Fokus på den enkelte

 • Nye faglokaler

  Nye faglokaler

Skolestart hos os

Skal dit barn snart starte i skole? Og leder du efter den helt rigtige skole? Vi er en kristen friskole, som tilbyder motiverende undervisning og engagerede lærere og så kører skolebussen lige til døren.

I samarbejde med vores tilknyttede børnehave Bøgespiren har vi et førskoleforløb, hvor kommende elever får lov til at lære deres kommende klassekammerater at kende og fornemme stemningen på skolen. Tryghed er nemlig ét af nøgleordene for vores skolestartsforløb, og vi stræber efter at give kommende elever den bedst mulige start på deres skoleliv.

Lille skole med trygge rammer

Bøgballe Friskole har i alt 260 elever på tværs af årgange. Vi lægger stor vægt på, at alle 260 elever skal føle sig hørt og set - og modtage den hjælp og undervisning, netop de har brug for.

Vores dedikerede lærere gør alt for at give eleverne en tryg dagligdag med plads til faglig såvel som social udvikling. Hos os får eleverne plads til fordybelse, udfoldelse og faglighed. Vi har et højt fagligt niveau og tror på, at eleverne skal føle sig trygge, før de kan lære.

Moderne læringsmiljø – og et godt udeliv

På Bøgballe Friskole møder eleverne et moderne læringsmiljø, hvor iPads og interaktive tavler er en fast del af undervisningen. Kreativitet og leg fylder meget i vores innovative undervisningsmiljø, mens der stadig er fokus på de klassiske faglige færdigheder.

Vores friskole, børnehave og vuggestue nyder godt af smukke naturomgivelser, og vi lægger stor vægt på elevernes bevægelsesfrihed i et godt udemiljø. Frisk luft og bevægelse i hverdagen er en del af timerne og frikvartererne. Derfor har vi udendørs legepatruljer og gameboosters, der skaber bevægelse, liv og sammenhold for store og små.