It i undervisningen

0. - 1. klasse

De første to skoleår fylder it ikke så meget. Der er meget fokus på mange andre grundlæggende forhold ved at gå i skole. Lærerne bruger interaktive tavler og skolen har enkelte iPads, som bruges til værkstedsarbejdje.

Medbring egen iPad i 2. - 6. klasse

Eleverne i 2. - 6. klasse medbringer deres egen iPad til undervisningen. Det er elevernes og forældrenes ansvar, at iPaden fungerer og kan bruges i undervisningen. Skolen sørger for de nødvendige apps.

Medbring egen computer i 7. - 9. klasse

I 7. - 9. klasse er computere en integreret del af skolehverdagen. De bruges til at

• søge informationer på nettet
  • at kommunikere
  • at afvikle prøver
  • at skrive opgaver
  • at lave fremlæggelser
  • at producere små multimedieklip
  • og meget mere…

Derfor forventer vi, at alle elever i 7. - 9. har deres egen computer, og at de har den med i skole hver dag. Det eneste krav vi har til elev-computere er, at de kan gå på trådløst net, og at de har et opdateret antivirusprogram.

Når elever har udstyr med på skolen, er det vigtigt at sige, at skolen ikke har forsikret udstyret, og vi anbefaler, at I undersøger, hvordan I er dækket af jeres egen forsikring og om nødvendigt tegner en ekstra forsikring.

Google Suite for Education

Bøgballe Friskole bruger Google Suite for Education som den primære platform til tekstbehandling, regneark,

præsentationer, samarbejde, lektier, information, kommunikation m.m. Alle elever har adgang til Google via UNI-login. Dette betyder, at en Google Chrome-browser (hentes gratis på nettet) er alt, hvad der er brug for.

I alle klasselokaler er der interaktive tavler med tilknyttede computere. Der er installeret Air Server, således at iPads og andre iOS-enheder kan vise deres skærm på tavlen.